Θεραπείες ενυδάτωσης: πόσο τις χρειάζομαι;

  • Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη
  • 14 Ιουλίου, 2021
θεραπείες ενυδάτωσης

Θεραπείες ενυδάτωσης: Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών με τις διακοπές και την έκθεση στον ήλιο να πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Μαζί με αυτά όμως, φανερώνονται η κυτταρίτιδα, τα παραπάνω κιλά, η χαλάρωση, οι ραγάδες και οι ρυτίδες που δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν! 

therapia-enidatosis

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την κυτταρίτιδα, αλλά δεν υπάρχει επίσης τίποτα κακό στο να επιθυμείς λείο, λαμπερό, σφιχτό δέρμα απαλλαγμένο από την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» κάθε φορά που αποκαλύπτεις το σώμα σου, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι θεραπείες της «τελευταίας στιγμής» δεν είναι απεριόριστες, εφόσον οι πιο επεμβατικές όπως η λιποαναρρόφηση, η ανόρθωση γλουτών, το mommy makeover και η λιπογλυπτική, λόγω μεγαλύτερου χρόνου αποκατάστασης δεν συστήνονται. 

Οι προτεινόμενες θεραπείες είναι μη χειρουργικές, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως χάσεις τις πολύ αναμενόμενες διακοπές σου. Επιλέγοντάς τες εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα θα βελτιώσεις την εμφάνισή σου. 

Ποιες είναι αυτές;

 

CelluErase

Αν απογοητεύεσαι συνεχώς από τα αναποτελεσματικά προϊόντα και τις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, τότε δοκίμασε το CelluErase. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της φλούδας πορτοκαλιού, περιέχει καλά ισορροπημένα ενεργά συστατικά που εξαλείφουν την κυτταρίτιδα ακόμη και σε μέτριο ή σοβαρό στάδιο.

Το CelluErase πραγματικά «σβήνει» την κυτταρίτιδα!

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά αν το επιλέξεις καλό είναι να βιαστείς, διότι είναι η πιο επεμβατική θεραπεία από όσες θα ακολουθήσουν αφήνοντας μελανιές στην περιοχή εφαρμογής, οι οποίες σε αποτρέπουν 2-3 εβδομάδες να βγεις στην παραλία. Είναι ελάχιστα επεμβατικό και διασφαλίζει πως η υπάρχουσα κυτταρίτιδα στα πόδια, στους γλουτούς ή στα χέρια θα καταπολεμηθεί. Χρειάζεται μόνο μία επίσκεψη στο ιατρείο και η θεραπεία είναι ανώδυνη διαρκώντας το πολύ μία ώρα, με χρήση τοπικής αναισθησίας. Στόχος του CelluErase είναι η απελευθέρωση του ιστού που προκαλεί την κυτταρίτιδα. 

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, ωστόσο η κυτταρίτιδα μπορεί να επανεμφανιστεί καθώς είναι ένα εξελισσόμενο «πρόβλημα» που εξαρτάται από τη διατροφή, την άσκηση και την κληρονομικότητα.

 

Υαλουρονικό Οξύ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ θα σε κάνει να υποδεχθείς τις ηλιόλουστες ημέρες με αυτοπεποίθηση! 

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία εξασφαλίζονται
 τα πιο ασφαλή αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ελάχιστα επεμβατικό, εγχέεται κάτω από το δέρμα ενέσιμα και χρησιμοποιείται ευρέως για θεραπείες προσώπου και σώματος. Τα συστατικά του υαλουρονικού οξέος συμβάλλουν στην ενυδάτωση και στην αντιγήρανση προσφέροντας λείο και απαλό δέρμα, ενώ παράλληλα καταπολεμούν την ξηρότητα. 

Χάρη στα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως αναπληρώνεται ο χαμένος όγκος του δέρματος και βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος αποκτώντας σφριγηλότητα και συμμετρία

Το υαλουρονικό οξύ τοποθετείται με χρήση τοπικής αναισθησίας σε περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί ή οι μηροί βελτιώνοντας ακόμα και την υφή του δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί 20-45 λεπτά και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια από 6 έως και 24 μήνες. Συνδυαστικά, με τη θεραπεία CelluErase, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο!

Info: Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν υαλουρονικό οξύ για να ενυδατώσουν το δέρμα τους λαμβάνοντάς το ως συμπλήρωμα ή εφαρμόζοντάς το τοπικά ως κρέμα. Σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα χρήσης κρέμας με υαλουρονικό οξύ και των ενέσιμων εμφυτευμάτων δεν είναι συγκρίσιμα

 

Θεραπείες ενυδάτωσης: Μεσοθεραπεία ΡRΡ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί μία ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία, στην οποία με τοπική αναισθησία εγχέονται δραστικές ουσίες στο δέρμα και συγκεκριμένα στο κατώτατο χόριο, το μεσαίο στρώμα – γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία – σε τέτοιο βάθος που καμία κρέμα ενυδατική ή αντιγηραντική δεν μπορεί να διεισδύσει. 

Η καινοτομία της θεραπείας αυτής είναι πως δεν πρόκειται
για μια θεραπεία έγχυσης κάποιου σκευάσματος, 
αλλά για μια αυτόλογη, φυσική θεραπεία κατά την οποία
χρησιμοποιείται το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς.

Το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία είναι γεμάτα από αυξητικούς παράγοντες που ρυθμίζουν τη ζωή οποιουδήποτε κυττάρου στο σώμα. Μόλις ενεργοποιηθούν, μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό νέου υγιούς ιστού.

Οι αυξητικοί αυτοί παράγοντες των αιμοπεταλίων αποτελούν πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες, οι οποίοι απομονώνονται μέσω μιας απλής αιμοληψίας και εγχέονται ξανά κάτω από την επιδερμίδα για να ξεκινήσει από τον ίδιο τον οργανισμό η διαδικασία της αντιγήρανσης. 

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως για τη βελτίωση των ραγάδων, των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί 45 – 60 λεπτά και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 4 έως και 6 μήνες.

 

Νευροτοξίνη

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η νευροτοξίνη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες και το καλοκαίρι είναι η εποχή του!

Τους καλοκαιρινούς μήνες βασιζόμαστε λιγότερο στο μακιγιάζ υιοθετώντας μία πιο φρέσκια, φυσική εμφάνιση. Η νευροτοξίνη λοιπόν, έρχεται για να λειάνει το δέρμα μας σε τέτοιο βαθμό κάνοντας το μακιγιάζ αχρείαστο και αφήνοντας τη φυσική μας ομορφιά να λάμψει! 

Εξαιρετικά ασφαλής, αποτελεσματική και προσιτή, η θεραπεία νευροτοξίνης
είναι ένας ελάχιστα επεμβατικός τρόπος για να γυρίσουμε
το χρόνο πίσω και να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας.

Η θεραπεία με νευροτοξίνη στοχεύει στους μυς της έκφρασης, «σβήνοντας» τις οριζόντιες ρυτίδες στο μεσόφρυο, τις κάθετες ρυτίδες θυμού, τις ρυτίδες καπνιστή και βελτιώνει τις ρυτίδες στο «πόδι χήνας», επιτυγχάνοντας αντιγήρανση. 

Χρησιμοποιείται ευρέως σε λαιμό και ντεκολτέ δρώντας σαν μη επεμβατικό lifting, ενώ εφαρμοζόμενο στις μασχάλες μειώνει την υπεριδρωσία! 

Εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και τους διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων εγχέεται στο δέρμα επιτυγχάνοντας τη μείωση των ρυτίδων χωρίς πόνο. Η θεραπεία διαρκεί 45 – 60 λεπτά και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 3 έως και 6 μήνες.

 

Θεραπείες ενυδάτωσης 

Το καλοκαίρι το δέρμα μας αφυδατώνεται πιο εύκολα, ενώ εκτίθεται περισσότερο σε επιβλαβείς UV ακτινοβολίες και ρύπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται τραχύ, χάνοντας την απαλή εμφάνισή του, με την περιποίησή του χρειάζεται στοχευμένη φροντίδα. 

Οι θεραπείες ενυδάτωσης, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά «πληρωτικά», που εγχέονται κάτω από το δέρμα για να δώσουν όγκο ή σχήμα στο πρόσωπο, στοχεύουν αποκλειστικά στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. 

Πρόκειται για σύντομες και ανώδυνες ενέσιμες θεραπείες, που περιλαμβάνουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένες για να προσφέρουν επιπλέον ενυδάτωση στην επιδερμίδα και να αποτρέψουν τη διαδικασία γήρανσης. 

Η θεραπεία με SkinBoosters προωθεί το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης μακροπρόθεσμα, χαρίζοντας μια πιο δροσερή και σφριγηλή εμφάνιση στο δέρμα και κατά συνέπεια περισσότερη λάμψη. 

Κλινικά ασφαλής και αποδεδειγμένη για την σταδιακή αύξηση της ελαστικότητας, η θεραπεία με SkinBoosters δίνει λύση σε περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Η θεραπεία διαρκεί 20-45 λεπτά και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια από 6 έως και 24 μήνες.

 

Τα αποτελέσματα των παραπάνω θεραπειών είναι άμεσα ορατά.
Οι θεραπείες είναι ανώδυνες, ασφαλείς και πραγματοποιούνται 
στο ιατρείο με χρήση τοπικής αναισθησίας.

0

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν