Επαναφέρετε το σώμα σας μετά την εγκυμοσύνη

  • Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Το «mommy makeover» δεν είναι παρά ένας όρος που περιγράφει το σύνολο των επεμβάσεων που αποκαθιστούν τις αλλαγές στο σώμα και την εξωτερική εμφάνιση που ακολουθούν μία ή περισσότερες εγκυμοσύνες και θηλασμό.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Οι γυναίκες που έχουμε κυοφορήσει και θηλάσει ξέρουμε καλά πως το σώμα μας αλλάζει. Οι αλλαγές αυτές είναι κατά κάποιο τρόπο τα παράσημά μας. Σε κάποιες από εμάς οι αλλαγές αυτές είναι καλοδεχούμενες.

Όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι τέτοιες που να μην είμαστε πια τόσο άνετες με το σώμα μας ή να είναι τέτοιες που να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθησή μας.

Τί περιλαμβάνει;

Οι περιοχές του σώματος που συνήθως προβληματίζουν τις γυναίκες είναι το στήθος, η κοιλιά, η μέση, τα γεννητικά όργανα και η περιοχή των γλουτών. Στο «mommy makeover» συνήθως γίνεται συνδυασμός επεμβάσεων. Οι τεχνικές είναι πολλές και συνδυάζονται κατάλληλα προκειμένου να γίνουν περισσότερες από μια επεμβάσεις ταυτόχρονα.

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει να γίνουν οι αλλαγές που επιθυμείτε σε ένα στάδιο, δηλαδή με μία μόνο περίοδο αποθεραπείας, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για τις πολυάσχολες μητέρες που ο χρόνος τους είναι πολύτιμος.

Οι γυναίκες που έχουμε κυοφορήσει και θηλάσει ξέρουμε καλά πως το σώμα μας αλλάζει. Οι αλλαγές αυτές είναι κατά κάποιο τρόπο τα παράσημά μας.

Οι συνήθεις επεμβάσεις που συνδυάζονται και πραγματοποιούνται σε ένα στάδιο είναι:

Επειδή η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, στην πρώτη συνεδρία θα έχουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας «mommy makeover» και να λυθεί οποιαδήποτε απορία σας. Κλείστε ραντεβού online ή στο 2107209925.

Πλατεία Κολωνακίου (Φιλικής Εταιρείας) 19-20, Αθήνα

t: + 30 2107209925

e: info@margaritamoustaki.gr

1

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν