Νήματα​ προσώπου COG - PDO​

Τι είναι το lifting με νήματα προσώπου;

Το λίφτινγκ με νήματα προσώπου είναι μια νέα μέθοδος μη επεμβατικού face lift. Η θεραπεία με νήματα προσφέρει άμεσα μια εικόνα φρεσκάδας, νεανικότητας και σφριγηλότητας σε πρόσωπα που παρουσιάζουν αρχόμενη και μέτρια χαλάρωση και έχουν χάσει το νεανικό οβάλ τους περίγραμμα. Επιφέρει ανόρθωση και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του προσώπου γρήγορα και ανώδυνα χωρίς την ύπαρξη τομών ή ραμμάτων, αφού γίνεται μόνο εισαγωγή των νημάτων.

Η θεραπεία επιτυγχάνεται με συνδυασμό δύο κατηγοριών νημάτων: τα νήματα PDO και τα νήματα COG

Ποια είναι τα αποτελέσματα θεραπείας με νήματα προσώπου;

Τα αποτελέσματα θεραπείας με νήματα προσώπο φαίνονται αμέσως. H διαφορά είναι εμφανής με το πέρας της εφαρμογής, καθώς η θεραπεία επιτυγχάνει άμεση ανόρθωση των τμημάτων του προσώπου στα οποία εφαρμόζεται. Η ανόρθωση είναι άμεσα ορατή και το lifting αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Επιπλέον, με τη θεραπεία με νήματα το δέρμα σας

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα PDO έχουν το μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών και μπορούν να τοποθετηθούν στις παρακάτω περιοχές: Πρόσωπο: για ανόρθωση φρυδιών, σε ρινοπαρειακές πτυχές, για εξάλειψη των κάθετων ρυτίδων μεσόφρυου, στις παρειές, στις γραμμές μαριονέτας περιστοματικά, γραμμές - ρυτίδες καπνιστή, στο περίγραμμα του προσώπου και στοχευμένα σε εξατομικευμένες περιοχές με ρυτίδες Λαιμός: για βελτίωση

Πώς γίνεται το lifting με τα νήματα προσώπου;

Το lifting effect  με νήματα προσώπου επιτυγχάνεται χάρη στην συνδυαστική εφαρμογή νημάτων COG και PDO και στις ιδιότητες αυτών. Τα νήματα COG είναι πιο χοντρά νήματα που φέρουν στην επιφάνειά τους μικρές ακίδες. Η ιδιαιτερότητά τους αυτή τους δίνει την ικανότητα να προσφέρουν ανόρθωση των ιστών από την στιγμή της

Μπορούν όλοι να κάνουν λίφτινγκ με νήματα;

Η εφαρμογή νημάτων δεν μπορεί να λάβει χώρα στις εξής περιπτώσεις:

  • ενεργός ακμή
  • ενεργός επιχείλιος έρπης ή δερματικός έρπης 
  • οποιαδήποτε ενεργή πάθηση του δέρματος στην προς θεραπεία περιοχή
  • λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων τις τελευταίες 5 ημέρες (ασπιρίνη, Sintrom, Plavix),
  • εγκυμοσύνη/θηλασμός
  • αυτοάνοσα νοσήματα

Ασφάλεια θεραπείας

Τα νήματα χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 15 χρόνια στη Χειρουργική σαν υλικό των απορροφήσιμων ραμμάτων, αλλά και στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής για αρκετά χρόνια με εξαιρετικά ασφαλή αποτελέσματα.

Έχουν πάρει εγκριση από τον FDA το 2004. Η Δρ. Μουστάκη χρησιμοποιεί πάντα νήματα πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη CE σήμανση που εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα τους.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου;

Αμέσως!

Συνίσταται ωστόσο για την ημέρα της θεραπείας αποφυγή ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της φλεγμονής όπως σάουνα, ζεστό λουτρό, κατανάλωση αλκοόλ. Επιπλέον, καλό είναι να αποφευχθούν έντονοι μορφασμοί του προσώπου και η έντονη σωματική άσκηση για τις πρώτες 24 ώρες.

Δρ. Μαργαρίτα Μουστάκη MD MSc PhD
5.0 Stars - Based on 216 Google Reviews
google logo

 

Η Μαργαρίτα Μουστάκη είναι ειδικευμένη στην Πλαστική Χειρουργική, έχοντας δουλέψει σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Επιδίωξή της είναι να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια, την αρμονία και τη φυσικότητα.