Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής ISAPS 2023

  • Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2023
isaps-2023

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συμμετάσχω με ενεργό ρόλο στο κορυφαίο -παγκοσμίως- συνέδριο της Αισθητικής Χειρουργικής ISAPS που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 31/8 ως τις 2/9. Στη φετινή Ολυμπιάδα της Aισθητικής και Πλαστικής Ιατρικής μου ανατέθηκε ο ρόλος της συντονίστριας για τις ενότητες της Κοιλιοπλαστικής και της Γυναικομαστίας και Επαναδιαμόρφωσης Σώματος (body contouring).

Το ISAPS είναι η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα που αποστολή της είναι η ενημέρωση και συνεχής εκπαίδευση των Πλαστικών Χειρουργών και Ειδικευόμενων σε ό,τι αφορά τις νέες εξελίξεις στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική. Μέσω προηγμένων εκπαιδευτικών συνεδριών, master classes και εργαστηρίων, παρουσιάζονται οι νέες τεχνικές και τάσεις στον κλάδο με απώτερο σκοπό την αύξηση της ασφάλειας και ικανοποίησης των ασθενών και κατά συνέπεια τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Είμαι ευτυχής που όντας μέλος του ISAPS, ιδιαίτερα δε φέτος μέσω του ειδικού ρόλου μου στην εκδήλωση, μου παρέχεται η ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων με κορυφαίους συναδέλφους από όλο τον κόσμο αλλά και για τη περαιτέρω προώθηση συνεργασιών εντός της κοινότητάς μας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε ένα λαμπρό μέλλον για την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική.

Εις το επανιδείν στις επόμενες εμπειρίες!

0

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν