Ξεκούραστο και

νεανικό βλέμμα

Ανανεωμένο πρόσωπο, ξεκούραστη όψη

Χρησιμοποιώντας τις νεότερες τεχνικές βλεφαροπλαστικής, σε λιγότερο από 1 ώρα με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, μπορούμε να ανανεώσουμε το βλέμμα σας απαλλάσσοντας το από την κούραση και το βάρος που προκαλείται από τη χαλάρωση του δέρματος και την συσσώρευση λίπους γύρω από τα μάτια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό και αναζωογονημένο βλέμμα. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βελτιωθεί το περιφερειακό πεδίο όρασης που έχει επηρεαστεί από τη χαλάρωση των βλεφάρων. Επεμβαίνουμε στα άνω, τα κάτω ή και στα δύο βλέφαρα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Πίνακας ενημέρωσης
Διάρκεια θεραπείας1 ώρα
Είδος αναισθησίαςΤοπική
Διάρκεια αποτελέσματοςΜόνιμο
Παραμονή στην κλινικήΔεν χρειάζεται νοσηλεία
Χρόνος ανάρρωσης1 εβδομάδα
Πότε μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά και στις καθημερινές μου δραστηριότητες;

Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους και στις καθημερινές τους δραστηριότητες μετά από 7 ημέρες, ανάλογα με την ένταση της επέμβασης και την ταχύτητα ανάρρωσης.

Θα υπάρχουν ορατές ουλές;

Οι τομές γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβονται στις φυσικές πτυχές του δέρματος ή στην εσωτερική επιφάνεια των βλεφάρων. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, οι ουλές γίνονται σχεδόν αόρατες.

Πονάει η βλεφαροπλαστική;

Η βλεφαροπλαστική γίνεται υπό τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο ασθενής δε νιώθει πόνο. Μετά την επέμβαση, μπορεί να υπάρξει ένα αίσθημα ενόχλησης για μερικές ώρες, η οποία ελέγχεται εύκολα με αναλγητικά.

Διόρθωση δερματικής χαλάρωσης και βλεφαρόπτωσης

Η άνω βλεφαροπλαστική απαλλάσσει από το περιττό δέρμα που κρύβει τα μάτια, εμποδίζει την όραση και δημιουργεί μια κουρασμένη όψη. Μέσω μιας διακριτικής τομής στη φυσική πτυχή του βλεφάρου, η οποία δεν είναι εμφανής μετά την επούλωση, προσφέρουμε μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη στο βλέμμα. Αυτή η παρέμβαση βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση συσσώρευσης λίπους κοντά στα βλέφαρα, δίνοντας πιο ζωντανό και ξεκάθαρο βλέμμα αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των ματιών.

Φυσικό αποτέλεσμα με σεβασμό στον ασθενή

Εφαρμόζοντας την κατάλληλη τεχνική για τη δική σας περίπτωση, η Δρ. Μουστάκη προσεγγίζει την επέμβαση με σεβασμό προς τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, διασφαλίζοντας τη διατήρηση της αυθεντικότητας του βλέμματος. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη και φρέσκια εμφάνιση, χωρίς τα ίχνη της επέμβασης, κάνοντας τη διαφορά χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική σας ομορφιά.

Άλλες κατηγορίες

Αφαίρεση περίσσειας δέρματος, λίπους και "σακούλων"

Με την κάτω βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζουμε το περιττό δέρμα των κάτω βλεφάρων καθώς και το λίπος που προκαλεί τις γνωστές σακούλες. Σε νεότερα άτομα, όπου το πρόβλημα είναι οι σακούλες χωρίς υπερβολικό δέρμα, επιλέγουμε μια τεχνική με εσωτερικές τομές στο βλέφαρο, αποφεύγοντας έτσι ορατές ουλές. Σε πιο ώριμα δέρματα, όταν χρειάζεται να απομακρύνουμε περίσσεια δέρματος, η τομή γίνεται κοντά στις βλεφαρίδες για να παραμείνει δυσδιάκριτη μετά την επούλωση. Το λίπος που απομακρύνουμε μπορεί να τοποθετηθεί εκ νέου για να μειώσουμε τους μαύρους κύκλους και να αναδείξουμε περιοχές που έχουν υποστεί απώλεια λίπους με την πάροδο του χρόνου.

Δρ. Μαργαρίτα Μουστάκη MD MSc PhD
5.0 Stars - Based on 207 Google Reviews
google logo

 

Η Μαργαρίτα Μουστάκη είναι ειδικευμένη στην Πλαστική Χειρουργική, έχοντας δουλέψει σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Επιδίωξή της είναι να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια, την αρμονία και τη φυσικότητα.