Ανόρθωση Γλουτών

Τι είναι η ανόρθωση γλουτών​

Η ανόρθωση γλουτών είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική χειρουργική επέμβαση που γίνεται για τη βελτίωση της εμφάνισης και του σχήματος των γλουτών. Το Lift γλουτών θα απομακρύνει το περιττό δέρμα και λίπος από την έσω ή εξω επιφάνεια των γλουτών, με σκοπό να σας προσφέρει πιο σφιχτούς και καλλίγραμμους γλουτούς.

Πίνακας ενημέρωσης
Διάρκεια επέμβασης3-4 ώρες
Είδος αναισθησίαςΓενική αναισθησία
Παραμονή στην κλινική1 βράδυ
Διάρκεια αποτελέσματοςΜακροχρόνια αποτελέσματα
Χρόνος ανάρρωσης1 - 2 εβδομάδες
Μπορεί να αφαιρεθεί το πλεονάζον δέρμα που απομένει μετά από σημαντική απώλεια βάρους;

Ναι, η χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική επέμβαση για άτομα που έχουν υποστεί υπερβολική απώλεια βάρους και ψάχνουν μια λύση για το χαλαρό δέρμα που απομένει. Μπορεί να συνδυαστεί με κοιλιοπλαστική, βραχιονοπλαστική καθώς και με λιποαναρρόφηση, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά για την εξάλειψη των επίμονων τοπικών αποθηκών

Αφήνει σημάδια από ουλές η επέμβαση της ανόρθωσης γλουτών;

Κάθε φορά που πραγματοποιούνται τομές σε μια χειρουργική επέμβαση, υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης ουλών. Η Δρ. Μουστάκη διαθέτει αρκετά χρόνια χειρουργικής εμπειρίας και έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανή σημάδια στο σώμα μετά από μια χειρουργική επέμβαση.

Μπορούν όλοι να κάνουν ανόρθωση γλουτών;

Η ανόρθωση μηρών είναι μια επέμβαση που μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί σε άτομα άνω των 18 ετών εφόσον υπάρχει ένδειξη. 

Θεραπεία Κυτταρίτιδας Θεραπεία Κυτταρίτιδας μετα

Η ανόρθωση γλουτών συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση;

Φυσικά. Η χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών και η λιποαναρρόφηση μπορούν συνδυαστικά να επιτύγχουν την απομάκρυνση τόσο του πλεονάζοντος χαλαρού δέρματος όσο και των επίμονων τοπικών αποθηκών του λίπους που προκαλούν την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» της κυτταρίτιδας.

Πότε ενδείκνυται η ανόρθωση γλουτών

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί να αφαιρέσει το χαλαρό, περίσσιο δέρμα και λίπος και να σφίξει την αδύναμη περιτονία που συχνά παρατηρείται μετά από χρόνια και σημαντική απώλεια βάρους.

Επιπλέον, η ανόρθωση γλουτών θα αφαιρέσει σημάδια ραγάδων, ενώ μέσω της σύσφιξης που θα επιφέρει, θα καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα των ραγάδων χωρίς ωστόσο να μπορεί να τις εξαφανίσει.

 

Μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε ανόρθωση μηρών αν επιθυμείτε να:

  • Εξαφανίσετε το χαλαρό δέρμα
  • Μειώσετε το περιττό λίπος στους γλουτούς
  • Βελτιώσετε την όψη των γλουτών 
 

Αναφορικά με την κυτταρίτιδα, η επέμβαση αυτή καθεαυτή δεν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της.

Πονάει η ανόρθωση γλουτών;

Σε γενικές γραμμές, ο πόνος ύστερα από τη χειρουργική ανόρθωσης γλουτών είναι ανεκτός και διαχειρίσιμος. Τα ισχυρά παυσίπονα χρειάζονται για τις πρώτες μόνο ημέρες και στις περισσότερες περιπτώσεις η παρακεταμόλη (Depon) είναι επαρκής μετά την πρώτη εβδομάδα. Η Δρ. Μουστάκη σε συνεργασία με τον αναισθησιολόγο της θα φροντίσουν να μην πονάτε μετά το χειρουργείο σας και με την κατάλληλη αγωγή με παυσίπονα να μπορέσετε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας το συντομότερο δυνατόν.