Λιπογλυπτική VASER Lipo

Τι είναι η λιπογλυπτική​ VASER Lipo

Η λιπογλυπτική αποτελεί μια ασφαλή, γρήγορη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Κατά τη λιπογλυπτική αφαιρείται το τοπικό λίπος από περιοχές μεγάλης και δυσανάλογης συγκέντρωσής του (μηρούς, γλουτούς, γόνατα, μπράτσα, κοιλιά) και επανατοποθετείται σε περιοχές που χρειάζονται αύξηση μεγέθους για τη δημιουργία πιο ελκυστικών αναλογιών. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, αρμονικό και συμμετρικό

Πίνακας ενημέρωσης
Διάρκεια επέμβασης1-2 ώρες
Είδος αναισθησίαςΠοικίλλει
Διάρκεια αποτελέσματοςΜόνιμο
Παραμονή στην κλινικήΔεν χρειάζεται νοσηλεία
Χρόνος ανάρρωσης2-3 ημέρες
ExtrasΠιεστικό ένδυμα (κορσές) για 1 μήνα
Σε ποιες περιοχές πραγματοποιείται λιπογλυτική

Η λιπογλυπτική μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος με σκοπό να προσφέρει γράμμωση και σμίλευση των ανατομικών περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, τη χρησιμοποιούμε για να καθορίσουμε το σχήμα του στήθους, των μηρών, των γλουτών, των γονάτων, της μέσης και της πλάτης. Πολλές φορές χρησιμοποιείται για να δώσει γράμμωση κοιλιακών, να μειώσει τον όγκο στις γάμπες, να μειώσει το προγούλι και δώσει σχήμα στα ζυγωματικά.

Επέμβαση λιπογλυπτικής – χρόνος ανάρρωσης

Η επέμβαση λιπογλυπτικής δεν απαιτεί νοσηλεία και σε διάστημα 2-3 ημερών ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Συστήνεται να αποφευχθεί η οδήγηση για λίγες ημέρες και έντονες αθλητικές δραστηριότητες για 1 μήνα περίπου.

Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται με τη λυπογλυτική;

Με τη λιπογλυπτική η όψη φλοιού πορτοκαλιού βελτιώνεται λόγω αφαίρεσης - προσθήκης λίπους καθώς επιτυγχάνεται λείανση της επιδερμίδας ακόμα και γράμμωση. Η λιπογλυπτική ωστόσο δεν εγγυάται πως η κυτταρίτιδα δεν θα επιστρέψει καθώς δεν επεμβαίνει στην αιτία εμφάνισής της. Συνδυαστικά με άλλες μεθόδους στοχευμένες στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

λιπογλυπτική VASER Lipo Λιπογλυπτική Vaser lipo meta

Ποια τα οφέλη της λιπογλυπτικής;

Η λιπογλυπτική είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία, ελάχιστα επεμβατική, κατάλληλη για σμίλευση και γράμμωση κοιλιακών, χεριών και ποδιών. Εφαρμόζεται λειαίνοντας ακόμα και τις πιο ευαίσθητες περιοχές, χωρίς να αφήνει ουλές.  

Η επέμβαση δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή. Σημαντικό είναι πως σε μία συνεδρία στο ιατρείο μπορούμε με τη λιπογλυπτική να επιτύχουμε σύσφιξη σε 3-4 διαφορετικές περιοχές. Η μέγιστη ποσότητα λίπους που μπορεί με ασφάλεια να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί για να μη χρειαστεί ο ασθενής νοσηλεία είναι 5 λίτρα. 

Αποτελέσματα

Λιπογλυπτική με VASER Lipo

Η λιπογλυπτική με Vaser Lipo αποτελεί μία τεχνική βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος μέσω αναρρόφησης και μεταφοράς λίπους από κάποιες περιοχές σε άλλες. 

Η θεραπεία επιδέχεται επανάληψης, η ανάρρωση είναι άμεση και το πλεονέκτημά της είναι πως τονίζει και διορθώνει περισσότερες από μία ανατομικές περιοχές σε μία μόνο συνεδρία στο ιατρείο. Η αποθεραπεία είναι άμεση, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και επέμβαση δεν αφήνει ουλές.

Λιπογλυπτική vs Υαλουρονικό Οξύ Σώματος

Οι δύο μέθοδοι διαφέρουν σημαντικά.

Κατά τη λιπογλυπτική αφαιρείται το λίπος από τις περιοχές της δυσανάλογης συγκέντρωσής του και μεταφέρεται σε άλλες για να αποκτήσουμε ένα πιο καλλίγραμμο, γυμνασμένο ακόμα και γραμμωμένο σώμα που διαρκεί με σωστή διατροφή και άσκηση για πάντα!

Στη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ σώματος εγχέονται τοπικά εμφυτεύματα που αναπληρώνουν το χαμένο όγκο της επιδερμίδας, χαρίζοντας νεανικότητα και ζωντάνια. Η θεραπεία διαρκεί έως και 2 έτη. 

Καμία από τις δύο θεραπείες δεν αποτελεί επέμβαση αδυνατίσματος.

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αφαιρέσει το χαλαρό, περίσσιο δέρμα και λίπος και να σφίξει την αδύναμη περιτονία που συχνά παρατηρείται μετά από εγκυμοσύνες και σημαντική απώλεια βάρους.

Η επέμβαση προτιμάται σε περιπτώσεις που η λιποαναρρόφηση δεν έχει βελτιώσει την εμφάνιση της κοιλιάς.