Μεσοθεραπεία: Τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματά της;

  • Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη
  • 2 Οκτωβρίου, 2021
Μεσοθεραπεία πλεονεκτήματa

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια μη επεμβατική, μη χειρουργική τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου και του σώματος η οποία επιτυγχάνεται με την έγχυση βιταμινών, ενζύμων, αντιοξειδωτικών και φυτικών εκχυλισμάτων. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά διεισδύουν στο κατώτατο χόριο του δέματος (μεσαίο στρώμα – γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία), σε τέτοιο βάθος που καμία κρέμα ενυδατική ή αντιγηραντική δεν μπορεί να δράσει.

Με πολλούς ασθενείς μου στο ραντεβού διάγνωσης επιλέγουμε τη μεσοθεραπεία για να βελτιώσουμε άμεσα το θαμπό, κουρασμένο δέρμα και τις επιφανειακές ρυτίδες, βοηθώντας τον οργανισμό να απομακρύνει τις τοξίνες που το γερνούν. Αυτή η θεραπεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία λάμψης του δέρματος που «φωτίζεται από μέσα».

mesotherapia

Μεσοθεραπεία πλεονεκτήματα

Μεσοθεραπεία πλεονεκτήματα,: Πρόκειται για μία ανώδυνη ενέσιμη θεραπεία που την προτείνουμε είτε σε περιστατικά που επιθυμούμε σύσφιξη, είτε για να βελτιώσουμε την ποιότητα των μαλλιών είτε για να μειώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Όλα αυτά είναι άμεσα ορατά, αμέσως μετά τη συνεδρία εφαρμογής.

Το βασικότερο όμως πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι η σύστασή της! Τα ενεργά φυσικά συστατικά της είναι απόλυτα φιλικά ως προς τον οργανισμό, θρέφοντας το δέρμα εκ των έσω και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεται καλύτερα η χαλάρωση και η γήρανση του δέρματος, ενώ επαναφέρεται η ελαστικότητά του. Εξαιρετικά ασφαλής, η μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως Bοtox ή CelluErase, έχοντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στο ιατρείο και διαρκεί περίπου 45’. Αρχικά, μουδιάζουμε την περιοχή εφαρμογής με την χρήση αναισθητικής κρέμας και στη συνέχεια προχωρούμε στην εφαρμογή της θεραπείας.

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 2 εβδομάδες, ενώ ο αριθμός των συνεδριών κρίνεται ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος.

0

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν