Skin Boosters: Τι είναι;

  • Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη Δρ. Μαργαρίτα Η. Μουστάκη
  • 16 Ιουνίου, 2021
skin boosters

Η πιο πρόσφατη καινοτόμα αισθητική θεραπεία που υπόσχεται να δώσει στην επιδερμίδα νέα εμφάνιση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, δεν είναι άλλη από τα Skin Boosters, μία ανώδυνη ενέσιμη θεραπεία που στοχεύει στην ανανέωση του δέρματος.

Σε αντίθεση με τα ενέσιμα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και μεσοθεραπείας, τα Skin Boosters δεν εγχέονται για να δώσουν όγκο ή να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, μιας και ο σκοπός της θεραπείας είναι η βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

Πιο κάτω απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις των ασθενών μας σχετικά με τη θεραπεία ενυδάτωσης με Skin Boosters. 

 

Θεραπεία Skin Boosters – Για ποιους είναι ιδανική επιλογή;

Αυτή η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζοντας ένα πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό δέρμα. Συνιστούμε τη θεραπεία με Skin Boosters σε όποιον παρατηρεί αλλαγή στην ελαστικότητα, στο χρώμα, στην ενυδάτωση ή στη γενική αίσθηση του δέρματός του.

 

Είναι κατάλληλη θεραπεία για εμένα;

Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους, εκτός από τις γυναίκες που θηλάζουν ή είναι έγκυες. Προτείνεται μάλιστα σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα και το βαθμό ενυδάτωσης του δέρματός τους.

 

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται τα Skin Boosters;

Τα Skin Boosters μπορούν να εφαρμοστούν σε:

  • πρόσωπο
  • λαιμό και
  • χέρια

Το θετικό της θεραπείας είναι πως συμβάλλει αποτελεσματικά στην εμφάνιση αυτών των περιοχών, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, ηλικίας και φύλου. 

 

Είναι άμεσα ορατά τα αποτελέσματα;

Με το πέρας της συνεδρίας παρατηρείται βελτίωση στον τόνο, την υφή και την αίσθηση του δέρματος, με μειωμένη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ενισχυμένη ελαστικότητα. Το δέρμα άμεσα θα φαίνεται λαμπερό και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να  βελτιώνεται με κάθε συνεδρία.

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία με Skin Boosters;

Με την έγχυση των Skin Boosters στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες που προάγουν τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης παρέχοντας την ευκαιρία στον οργανισμό να αναπληρώσει και να διατηρήσει τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσής του. Έτσι, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα τρέφεται με αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες που βρίσκονται φυσικά στο σώμα. Ο ασθενής φεύγοντας από τη συνεδρία εφαρμογής, απολαμβάνει ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα, διατηρώντας τη λάμψη αυτή για περισσότερους από 6 μήνες, καθώς η παραγωγή κολλαγόνου έχει ενεργοποιηθεί.

 

Τα Skin Boosters βελτιώνουν τις ρυτίδες;

Αυτός ο τύπος περιποίηση της επιδερμίδας, με Skin Boosters, δεν προορίζεται να γεμίσει ρυτίδες. Αντίθετα, προωθεί το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης μακροπρόθεσμα. Για την αντιμετώπιση ρυτίδων συστήνονται άλλες, εξατομικευμένες θεραπείες, όπως το η θεραπεία νευροτοξίνης

 

Τα Skin Boosters μειώνουν τους μαύρους κύκλους;

Η θεραπεία συμβάλλει στην αναζωογόνηση του δέρματος και στη βελτίωση των λεπτών γραμμών λόγω της λέπτυνσης της επιδερμίδας, συνεπώς εν μέρει οι μαύροι κύκλοι βελτιώνονται. Ωστόσο, για την ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, πρέπει να λάβουμε υπόψη την απώλεια όγκου και να προτείνουμε εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. 

skin-boosters

Η θεραπεία με Skin Boosters μπορεί να συνδυαστεί με άλλες;

Τη θεραπεία αυτή τη χρησιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό συνδυαστικά με άλλες θεραπείες όπως αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου, νήματα ή θεραπείες με Laser για να πετύχουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα. 

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, απλή και σύντομη προσφέροντας άμεσα εμφανή αποτελέσματα. Οι ενυδατικές μικροενέσεις δεν εισχωρούν βαθιά στο δέρμα ενώ χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές βελόνες. Για να εξασφαλιστεί μέγιστη άνεση κατά τη διαδικασία της θεραπείας, χρησιμοποιείται τοπικά κρέμα που μουδιάζει την περιοχή.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από τον τρόπο ζωής, την ηλικία και τις δραστηριότητες του κάθε ατόμου. Ωστόσο, κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες. Συνιστώνται 3 συνεδρίες για βέλτιστα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

 

Πότε μπορεί να επαναληφθεί η θεραπεία;

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 6 ή 12 μήνες. Πολλοί ασθενείς βέβαια επιστρέφουν νωρίτερα, επιλέγοντας να την επαναλάβουν συχνότερα για να έχουν πιο εμφανή αποτελέσματα.  

 

Θα μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου αμέσως μετά τη συνεδρία;

Οι ασθενείς μου με το πέρας της εφαρμογής παρατηρούν δροσερή και σφριγηλή εμφάνιση του δέρματος. Βέβαια, προληπτικά συνιστούμε η θεραπεία να προγραμματιστεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από ένα σημαντικό γεγονός για να μην υπάρξει ερυθρότητα και η επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή.

 

Ο λόγος που οι θεραπείες τόνωσης και λάμψης του δέρματος γίνονται τόσο δημοφιλείς είναι κυρίως επειδή είναι απολύτως ασφαλείς, μη επεμβατικές και συνιστώνται σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα.

Από τη μεσοθεραπεία προσώπου, την αυτόλογη μεσοθεραπεία, τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και η νευροτοξίνη έως τη θεραπεία με Skin Boosters, διαπιστώνουμε πως υπάρχει μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά την περιποίηση προσώπου που βρίσκονται στη διάθεσή μας για να χαρίσουν νεανικό, όμορφο και λείο δέρμα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω ώστε να σας λύσουμε  απορίες όπως skin boosters τιμή και skin boosters πλεονεκτήματα.

Δρ. Μαργαρίτα Μουστάκη MD MSc PhD
5.0 Stars - Based on 207 Google Reviews
google logo
0

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν